Inschrijven Figurenmarkt - Figurendag 2018

Nationale Figurendag
8 september 2018
 
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Inschrijven Figurenmarkt

Handelaren en particuleren die figuren willen verkopen, ruilen of alleen maar een dag ten toon willen stellen zijn welkom op onze figurenmarkt.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen vervolgens contact met je op. Kom je als bezoeker dan is inschrijving vooraf niet nodig.

Deelname is gratis. Het aantal beschikbare tafels is niet onbeperkt waarbij we zoveel mogelijk mensen aan bod willen laten komen. Uiteraard hoor je van tevoren hoeveel ruimte we beschikbaar voor je hebben waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de wensen, voor zover deze realistisch zijn. Je eigen tafel(s) meenemen kan ook.

Voorrang NSM-leden
Mocht het erg druk worden dan geldt op een gegeven moment vol=vol. Leden van de Nederlandse Stichting voor Modelfiguren hebben voorrang bij de plaats toewijzingen bij een hoge opkomst.

Voorwaarde
We stellen wel 1 voorwaarde: dat je ook echt komt als je je opgeeft. Er kan altijd iets tussenkomen maar er geldt een annulering van 2 weken. Als je annulering later komt dan brengen wij €25-- in rekening.INSCHRIJFFORMULIER FIGURENMARKT


Ja
Nee

 Modelfiguren
 Nieuw speelgoed
 Oud speelgoed
 Wargame
 Platte figuren
 Grote 1/6
 Divers

 Metaal/tin
 Resin
 Plastic
 DiversDe Nationale Figurendag 2018 is een initiatief van de Nederlandse Stichting voor Modelfiguren
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu