Figurenmarkt - Figurendag 2018

Nationale Figurendag
8 september 2018
 
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Figurenmarkt

We willen deze dag ook handelaren en particulieren de gelegenheid geven om figuren te verkopen aan een breed publiek. Als het maar figuren zijn die op een of andere manier interessant zijn voor de bezoekers: dus verkopers van modelfiguren, wargamefiguren, speelgoedfiguren (soldaatjes), oud nieuw, plastic, tin, metaal, resin en ga zo maar door, zijn welkom. Ook verzamelaars die hun figuren eens aan een groter publiek willen laten zien zijn welkom.

Handelaren, particulieren en verzamelaars.
Voor handelaren zullen we grotere tafels vrij houden, voor particulieren kleinere. Overigens zullen alle tafels binnen worden opgesteld in het museum. Bij veel aanmeldingen kan het zijn dat er ook ruimten elders in het fort worden ingericht. Ook dat zal dan binnen zijn.

Twijfels of je figuren interessant zijn om aan te bieden deze dag? Neem dan even contact op. De verzamelaarswereld van modelfiguren en soldaatjes is breed maar we verwachten geen geĂ¯nteresseerden voor b.v. smurfen en/of playmobilpoppetjes e.d.
Het is dan ook mede daarom dat we ons het recht voorbehouden om mogelijke deelnemers, met opgave van redenen, te weigeren.

Naast een gereduceerde entree is deelname verder gratis, ook de gereserveerde tafel(s). De NSM draagt het merendeel van de kosten voor deze dag en daarom is opgave bindend. Bij aanmelding maar niet-verschijnen zullen we dan ook een bedrag van €25,- in rekening brengen.

Voorrang NSM-leden
Mocht het erg druk worden dan geldt op een gegeven moment vol=vol. Leden van de Nederlandse Stichting voor Modelfiguren hebben voorrang bij de plaats toewijzingen bij een hoge opkomst.

Inschrijven
Je kunt je inschrijven als handelaar en particulier via het formulier elders op deze website.
Iedereen die zich heeft ingeschreven ontvangt later nog een bevestiging.
Let erop dat je niet te lang wacht met inschrijven. Mocht het erg druk worden dan hanteren we wie het eerst komt....

De Nationale Figurendag 2018 is een initiatief van de Nederlandse Stichting voor Modelfiguren
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu