Beschilderwedstrijd - Modelfiguren

Nederlandse Stichting voor Modelfiguren

Ga naar de inhoud
Actueel 2017
Beschilderwedsrijd

We starten weer met een beschilderwedstijd. De vorm zal hetzelfde zijn als die van vorig jaar: stuur een foto in van je figuur dat je mee wilt laten dingen voor een prijs. We beoordelen uiteraard niet de foto (al moet het figuur er wel een beetje duidelijk op staan) maar wel hoe het figuur is beschilderd. Je mag met net zoveel figuren meedoen als je wilt.

De enige maar wel belangrijke voorwaarde:
Het moet gaan om een figuur dat (ooit) officieel door de Nederlandse Stichting voor Modelfiguren is uitgegeven. Figuren van andere leveranciers zullen niet worden beoordeeld en dingen dus ook niet mee met een prijs. Figuren die tijdens de wedstrijd van vorig jaar al in de prijzen zijn gevallen kunnen niet nogmaals meedingen met deze editie.

Je kunt putten uit het hele NSM-figuren assortiment: ronde figuren maar zeker ook de platte figuren die al sinds 1955 worden uitgegeven. Wellicht dat het nieuwe Mata Hari figuur ook een uitdaging voor je is.
Bij voldoende deelnemers van platte en ronde figuren zullen er twee categorieën zijn: rond en plat waarvoor prijzen beschikbaar zijn.

Inzendingen kunnen worden gestuurd naar info@modelfiguren.nl  We geven iedereen ruim de tijd, maar zorg wel dat je foto’s uiterlijk 1 mei 2018 bij ons binnen zijn.

Geef je op voor onze nieuwsbrief
Terug naar de inhoud