Hot & Dangerous - Modelfiguren

Nederlandse Stichting voor Modelfiguren

Ga naar de inhoud
Actueel 2018
Hot & Dangerous in Nederland

22 maart 2018 - In de uitgave van de maart editie van onze Tinnen Tafelronde stonden we vrij uitgebreid stil bij de Hot &Dangerous figuren van de Poolse figurenmaker 'Wargamer'. Grappige en zeer gedetailleerde vrouwenfiguren gekleed in uniformen van legers uit de hele geschiedenis. De figuren worden gemaakt in 28mm en 54mm. Goed nieuws voor de beschilderaars en verzamelaars van dit genre is dat ze nu ook te koop zijn in Nederland.

Het betreft hier figuren die via een Kickstarter project tot stand zijn gekomen. Voor de start worden dan geinteresseerden gevraagd die geld investeren in de ontwikkeling van de figuren waarna, bij voldoende animo, gestart kan worden met de ontwikkeling. Deze figuren zijn een voorbeeld van een heel geslaagd project. Er is inmiddels een hele serie gemaakt en er zijn plannen voor nog veel meer. Wie meer over dit project wil lezen kan terecht in onze Tinnen Tafelronde nummer 1 van dit jaar.

Ze zijn nu dan ook te koop in Nederland. Via de webshop van Wendys miniatures zijn de figuren in 28mm en 54mm te bestellen.
Geef je op voor onze nieuwsbrief
Terug naar de inhoud